Långhårig Collie

PROVAVEL UPPGIFT

2014-09-15 20:20 #0 av: JasmiineN

Vi har ett stort arbete i skolan där vi blandannat ska provpara hundar i skk & har valt rasen långhårig Collie. Är det någon som har en bra hane & en bra tik, som jag kunde få låna reg. nr på? Hundarna ska vara godkända & avla på & helst ha lite fina resultat mm. + klarat MH

Hela vår uppgift: Vi ska skriva fakta om en valfri ras & få välja ut en hane samt en hona som vi ska "låtsas para", Vi testar att först para dem i skk, så vi ser ifall det är godkänt, så det inte är inavel osv. Sen ska vi somsagt helst para hundar som har fina resultat mm. Dessa ska föda 2 kullar, första ska bli en bra kull & den andra ska vi behöva göra kejsarsnitt eller liknande, den ska inte gå bra iallafall, Sen ska vi då skriva en dagbok om valparna, hur de utvecklas & sånt. Och räkna ihop alla kostnader för vaccinationer, kejsarsnittet & allt som valparna behöver. Första kullen ska gå med vinst & den andra förlust. 

Så det är verkligen en rolig & intressant uppgift vi fått, man lär sig väldigt mycket Skrattar

(Min tik har inte klarat MH, därför får hon inte vara med i uppgiften!)

Anmäl
2014-09-18 20:04 #1 av: JasmiineN

Behöver endast en tik nu! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.